Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, september 2020

Fra september til slutningen af året, er det en tid hvor det er svært at finde trækkraft – det føles som om magten er udenfor dine hænder, delvist fordi der er så mange forstyrrelser bag kulisserne, at planer bliver saboterede. Partnere bliver sat ud på et sidespor, på grund af et usædvanligt og frustrerende arbejdspres på det tidspunkt og du oplever måske at du har med folk at gøre, som underminerer dig omme bagfra kulisserne.

Du har at gøre med langsigtede krav på et intellektuelt niveau, hvilket kan reflekteres i et krævende studie, eller et juridisk problem og kontroverser omkring rigtig og forkert. Dette er akut når måneden begynder og det kan føles som om, at du render ind i en ubarmhjertig modstand. Det er som om andre menneskers synspunkter tramper på dine følelser.

Ikke desto mindre, når din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind Løven den 6. september, vil en masse mentalt pres forsvinde og der er en velkommen pause fra de krav som studier stiller eller rejser eller kommunikation generelt. I slutningen af måneden vil din herskende planet, Venus, harmonisere med Mars, hvilket kan betyde en gribende romantisk udvikling og en hjertevarmende følelse af forbindelse til dine kære. Det er en udmærket tid til lykkelige begivenheder i hjemmet.

Dagens Horoskop